top of page

Gratis foredrag og gennemgang af materiale

 DE SKJULTE LEDERE

  -  foredrag om kvinderne i den tidlige kristendom

 

 Oplæg/foredrag ved forfatter, ph.d., cand.theol. og sognepræst Marianne Aagaard Skovgaard.

 

Skole-kirkesamarbejdet i Horsens tilbyder MANDAG 26. JUNI KL. 15.00 - 16.30 i SØNDERBRO KIRKE  et spænden­de og lærerigt foredrag ved forfatter Marianne Aagaard Skovmand, der med udgangspunkt i sin seneste bog ”De skjulte ledere – om kvinderne i den tidlige kristendom”  viser, at kvinder har spillet en langt større rolle i den tidlige kristendom, end man får indtryk af, hvis man læser bestemte bibelske og oldkirkelige tekster.

 

I foredraget fortæller Marianne Aagaard Skovmand bl.a. om disciplen Maria Magdalena, Jesu mor Maria og den unge martyr Perpetua, der alle har det til fælles, at de rent faktisk var ledere, men at den historie ikke rigtig er kommet frem - FØR NU!

Foredraget er åbent for alle interesserede, men kan med fordel bruges til inspiration og baggrundsviden til Skole-kirkesamarbejdets efterfølgende udskolingsprojektet ”Kom Frit Frem - perspektiver på kvinder og kristendom”, der løber i hele skoleåret 2023/24.

Mandag 26. juni 2023 kl. 15.00 - 16.00 

Sønderbro Kirke, Bygholm Parkvej 1, 8700 Horsens.

 

Efter foredraget vil der være mulighed for en kop kaffe og for at stille spørgsmål til Skole- kirkesamarbejdet i forhold til udsko­lingsprojektet Kom Frit Frem.  Er der spørgsmål til vores andre projekter, kan man også få svar/ hjælp denne dag.

Gratis og for alle, så tag gerne kollegaer og venner med.

De skjulte ledere .jpeg

Klar-parat-forberedt
til skoleåret 2023/24

Tilmelding: De Skjulte ledere ...

Tak for din indsendelse!

s_edited.jpg
bottom of page