top of page

Gratis læreroplæg om kristendom og kvinder

 DE SKJULTE LEDERE  - OM KVINDERNE I DEN TIDLIGE KRISTENDOM

 

 Oplæg/foredrag ved forfatter, ph.d., cand.theol. og sognepræst Marianne Aagaard Skovgaard.

 

Skole-kirkesamarbejdet i Horsens tilbyder i juni 2023 et spænden­de foredrag ved forfatter Marianne Aagaard Skovmand, der med udgangspunkt i sin seneste bog ”De skjulte ledere – om kvinderne i den tidlige kristendom” viser, at kvinder har spillet en langt større rolle i den tidlige kristendom, end man får indtryk af, hvis man læser bestemte bibelske og oldkirkelige tekster.

 

I foredraget fortæller Marianne Aagaard Skovmand bl.a. om disciplen Maria Magdalen, Jesu mor Maria og den unge martyr Perpetua, der alle har det til fælles, at de rent faktisk var ledere, men at den historie ikke rigtig er kommet frem - FØR NU!

Oplægget/foredraget kan med fordel bruges til inspiration og baggrundsviden til skolekirkesamarbejdets efterfølgende udskolingsprojektet ”Kom Frit Frem - perspektiver på kvinder og kristendom”, der løber i uge 3 og 4, men tilbydes til alle interesserede. 

Tid og sted: Mandag 26. juni 2023 kl. 15-16 i Sønderbro Kirke, Bygholm Parkvej 1, 8700 Horsens.

 

Efter foredraget vil der være mulighed for en kop kaffe og for at stille spørgsmål til skole­kirkesamarbejdets konsulenter i forhold til udsko­lingsprojektet.

De skjulte ledere .jpeg

Tilmelding læreroplæg

Tak for din indsendelse!

bottom of page